Coaching og helhetsterapi

Ønsker du hjelp til å finne veien videre eller står du fast ved et veivalg? Her kan du få hjelp til å sette både personlige og jobbrelaterte mål.
Sammen finner vi ut hva som er dine utfordringer, dine mål, og veien du må gå for å nå målene.

Hvis du kommer hit er det fordi du ønsker endring. Jeg har fokus på innstilling, motivasjon og mental trening, og jobber med områdene helse/livsstil, relasjoner og arbeid. Ønsker du å bestemme mer i eget liv? Har du mønster og vaner du ønsker å bli kvitt? Sliter du med prestasjonsangst eller lettere psykiske utfordringer? Ved hjelp av ulike behandlingsteknikker og verktøy jobber vi sammen for å skape ny retning og ny energi i ditt liv.

Timer og pris

En behandlingstime varer 45 minutter. Vi setter ofte opp fem behandlingstimer når du først starter med behandling, siden det tar tid å endre vaner som har bygget seg opp over år. Men vi skaper også varige endringer i og med at vi behandler årsaken til dine problemer, og ikke symptomene.

  • Enkelttime: kr 750,- (45 min)
  • Dobbelttime: kr 1250,- (90 min)
  • Røykeslutt: kr 2600,- (3+1 time)
  • Coachingprogram: kr 9600,- (12 uker)

Avbestilling må skje senest 48 timer (2 virkedager) før timen.

Ditt livsverk holder til i Toksevegen 14 på Vinstra. Her har jeg kontor hos Midt-Gudbrandsdal næringshage, og behandlingsrom i 2.etasje i «Peer Gynt-huset».

Coaching og veiledning

Ønsker du å få mer struktur og retning i livet? Ønsker du å finne ut hvor veien går videre, men sliter med å ta beslutninger? Ønsker du å endre retning og fokus, men vet ikke helt hvordan?

Det kan være vanskelig å se muligheter for endring når det føles som om utfordringene tårner seg opp. Da kan coaching/veiledning hjelpe deg å sortere tankene og finne veien videre. Sammen finner vi ut hva utfordringene og ønskene dine er, slik at du ser muligheter og løsninger og finner styrken i deg selv til å gjøre de nødvendige endringene.

EFT

EFT (Emotional Freedom Tecniques) kalles også ?psykologisk akupunktur?. EFT er basert på en revolusjonerende ny oppdagelse, som baserer seg på at årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energi-flyt. Gjennom å banke lett med fingrene på ulike energi-punkter frigjøres følelser som er lagret i kroppen. De punktene man banker på korresponderer med akupunkturpunkter på energimeridianene.

Eksempler på tilstander hvor EFT benyttes som behandlingsform:

  • Frykt relatert til prestasjoner som å snakke i forsamlinger, konsentrasjon, sport etc.
  • Fobier som frykt for høyder, fly, lukkede rom, kjøring etc.
  • Traumatiske hendelser som fysisk/psykisk mishandling, ulykker etc.
  • Forstyrrende følelser som depresjon, sinne og angst
  • Følelser relatert til avhengige mønstre som spising og røyking
  • Følelser relatert til smerter, stress, selvtillit, personlig utvikling etc.

 

EFT Power

EFT Power er en videreutvikling av EFT. I sitt arbeid som helhetsterapeut utviklet Rachel Wilmann denne teknikken i 2011.

Begrensninger og utfordringer vi lever med i dag, har som regel utspring i hendelser tilbake i tid. Ved hjelp av EFT Power går vi tilbake til kjernen av problemet, for å få kontakt med de opprinnelige følelsene som ligger i underbevisstheten, og behandler deretter.

EFT Power er en behandlingsmetode som kan håndtere store utfordringer på en skånsom måte.

Hypnoterapi

I hypnoterapi henvender vi oss til det ubevisste sinn. Det er ofte her problemer med å få til ønskede endringer ligger. Hypnoterapi kan til en viss grad sammenlignes med meditasjon. Du er i en meget avslappet tilstand. Du er imidlertid mentalt våken, men har en begrenset fokusering. Din bevissthet er endret, og ditt ubevisste sinn er mer mottagelig for de forslag hypnoterapeuten gir deg, som vil være nyttige for deg. Hypnoterapi er hypnose brukt i behandling.

Hypnoterapi kan brukes for selvtillit, søvnproblemer, angst, fobier, røykeslutt, vektnedgang, personlig utvikling m.m.

 

Røykeslutt

Sliter du med å slutte å røyke selv om du vil? Er du motivert, men redd for å ikke klare det? Hypnoterapi er den mest effektive metoden som kan benyttes hvis du ønsker å bli røykfri. Med hypnoterapi får vi det bevisste og ubevisste sinnet til å samarbeide slik at du slutter med røyk for godt.

Vektreduksjon

Mange har erfaring med å gå litt ned i vekt, for så å gå opp igjen når «dietten» er over. Og noen går enkelt ned i vekt, mens andre sliter mer. Det være underliggende årsaker som gjør at kroppen motarbeider disse endringene, og at du selv ikke tror nok på at du kan få det til. Ved hjelp av hypnoterapi og andre behandlingsmetoder kan vi finne ut hva som hindrer deg i å gå ned i vekt, og hjelpe deg å oppnå det den varige endringen du ønsker.

Logo HA coachingprogr

12-ukers coachingprogram

Sliter du med lite energi og overskudd? Er det vanskelig å ta gode valg i hverdagen med tanke på kosthold og fysisk aktivitet? Føler du deg fanga i tidsklemma og ser livet gå mens du springer for å holde følge? Dette programmet er for deg som ønsker å gjøre endringer i fysisk eller mental helse, måten du lever livet ditt på og hvordan du ser på deg selv. Du vil jobbe effektivt for raskt å nå dine mål, og gjerne via Skype for å spare tid.

Ved å følge dette programmet får du 12 ukentlige coachingtimer som lar deg nå dine mål. I tillegg vil du få mange verktøy og teknikker som du kan bruke resten av livet! Pris kr 10.800,- (900,- pr time) fordelt på tre innbetalinger. Betal ved påmelding og få programmet til kr 9.600,- (800,- pr time). Programmet er per i dag i en introduksjonsfase og det er mulig å få noe redusert pris. Ta kontakt for tilbud!

Angående behandling hos Ditt livsverk

Jeg, og alle som er knyttet til dette arbeidet, fremstiller ingen påstander, løfter eller garantier, og stiller verken diagnoser eller behandler spesifikke lidelser eller problemer. Du er selv ansvarlig for å sørge for din egen medisinske behandling og pleie.

Dersom du er bekymret over egen helse, så anbefaler vi at du tar kontakt med din egen fastlege.

Raushet  |  Vennlighet

Kvalitet  |  Retning